Programma Contributor Day

De contributor day is op 20 september en vindt net als de conferentie dag plaats op het ROC in Nijmegen. Hieronder zie je het programma!

Tijd contributor-day
09:00
Registratie
09:30
Opening & introductie van teams
10:00
Contributing
12:30
Lunch
14:00
Contributing
16:00
Afsluiting

FAQ

Wat is een contributor day?

Tijdens een contributor day gaan wij samen werken aan het WordPress project. Er zijn die dag dus geen talks en masterclasses. Je gaat echt actief aan de slag samen met andere WordPress fans. Zo kan je o.a. plugins en thema’s gaan vertalen, werken aan de toegankelijkheid van WordPress, support vragen beantwoorden of echt code gaan schrijven. Aan het einde van de dag bespreken wij wat elk team heeft gedaan en mogen wij trots zijn op wat wij die dag hebben bereikt!

Ik werk eigenlijk niet zo veel met WordPress, kan ik toch deelnemen aan de contributor day?

Jazeker! Iedereen kan een bijdrage leveren aan het WordPress project. Laat een van de organisatoren of vrijwilligers aan het begin van de dag even weten dat je voor het eerst komt contributen. Wij zorgen ervoor dat het een leerzame en leuke dag voor je wordt!

Moet ik iets meenemen naar de contributor day?

Om aan het WordPress project te kunnen werken is het handig als je een laptop én oplader meeneemt. Voor de lunch, koffie, thee en koekjes zorgen wij!