Organisatoren

Benoit Gütz

Hallo! Ik ben Benoit Gütz en ik ook dit jaar help ik met plezier mee aan het organiseren van WordCamp Nijmegen. Ik werk als online marketeer bij Savvii Managed WordPress Hosting. Als ik even niet op kantoor aan het werk ben, kun je mij waarschijnlijk terugvinden op een van de vele WordPress evenementen die de community rijk is. Naast WordCamp Nijmegen help ik namelijk ook mee in de organisatie van WordPress Meetup Nijmegen en bezoek ik regelmatig WordCamps in Europa als sponsor of vrijwilliger.

Sharon Lederer

Hi! Ik ben Sharon Lederer en ik help ondernemers met het creëren van waardevolle content. Daarnaast ben ik 3 jaar geleden SuperBlogger begonnen om andere bloggers te helpen met het opzetten van een succesvolle blog en geef ik nu ook (zakelijke) blogworkshops. Als ik niet online ben, studeer ik aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In september hoop ik aan de master Behavioral Science te beginnen en nog meer te leren over het beïnvloeden van (online) gedrag.

Louis Wolf

Hi, ik ben Louis Wolf en geef WordPress Cursussen. Daarnaast ben ik IT’er/programmeur en vind ik het leuk om met community projecten bezig te zijn. Zo organiseer ik programmeerbijeenkomsten voor kinderen bij de Stichting CoderDojo Nijmegen, ben ik met wat techneuten Hackerspace Nijmegen aan het opzetten en onderhoud ik de website Gravity Extend.

WordCamp Nijmegen is de laatste toevoeging in dit rijtje van toffe projecten.

Amir Fahimnia

Hey, ik ben Amir Fahimnia van Faktor 22. Als webdeveloper ben ik verantwoordelijk voor de realisatie van diverse WordPress websites voor bedrijven uit de regio Nijmegen. WordPress en Nijmegen, twee goede ingrediënten om wederom deel uit te maken van de organisatie van WordCamp Nijmegen dacht ik zo.

Van oorsprong kom ik uit Iran, waar ik regelmatig te vinden ben. Sinds 2008 ben ik oprichter en eigenaar van Faktor 22. Bij ons kun je terecht voor diverse opdrachten op het gebied van Software, Webdesign en Webapplicaties. Dat zijn ook precies de drie pijlers waar ik binnen de organisatie van WordCamp Nijmegen verantwoordelijk voor ben. Ik kijk er naar uit samen te werken met de vele enthousiaste, creatieve geesten!

Michelle Foolen

Hoi! Ik ben Michelle en help dit jaar voor het eerst mee met het organiseren van WordCamp Nijmegen. In het dagelijks leven werk ik als projectmanager bij Yoast, en vanuit mijn werk ben ik steeds meer betrokken geraakt in de WordPress wereld. Het leek me heel erg tof om daar nu zelf iets aan bij te dragen dus vandaar dat ik me bij de organisatie heb gevoegd!

Bas Brader

Hi! Ik ben Bas Brader. Ik ben Support Specialist bij Savvii Managed WordPress hosting. Vanuit mijn werk bij Savvii werk ik natuurlijk met WordPress, maar ook als gepassioneerd fotograaf gebruik ik WordPress om mijn foto’s te laten zien. Dit jaar heb ik voor het eerst aan een WordCamp mee mogen organiseren, namelijk het wereldwijd eerste WordCamp Retreat in Soltau. Dit is zo goed bevallen dat ik het ook dichter bij huis wilde zoeken en nu in de organisatie van WordCamp Nijmegen zit.

Taco Verdonschot

Hey, welkom op de WordCamp Nijmegen site! Ik ben Taco Verdonschot en werk als Community Manager bij Yoast. Als je al eens op een WordPress Meetup of WordCamp bent geweest, dan is de kans groot dat we elkaar hebben ontmoet. Voor mijn werk bezoek ik namelijk regelmatig meetups en WordCamps binnen en buiten Nederland.

De ervaringen die ik daar heb opgedaan wil ik graag gebruiken voor onze eigen community, de Nijmeegse WordPress community. Daarom leid ik de organisatie van WordCamp Nijmegen dit jaar!