BarCamp

Dit jaar nieuw op WordCamp Nijmegen, BarCamp sessies. Een mooie mogelijkheid om iets aan anderen te leren, voor anderen te mogen spreken of net die ene uitdaging waar jij in je werk tegen aanloopt voor te leggen aan andere bezoekers!

Wat is een BarCamp?

Een BarCamp is een congresvorm waarbij er van tevoren alleen tijdssloten gedefinieerd zijn en waarbij het vooraf nog niet duidelijk is wat er in die tijdssloten gaat gebeuren. Iedereen kan een voorstel doen om invulling te geven aan deze tijdssloten en met z’n allen bepalen we welke BarCamp sessies plaats gaan vinden.

Een BarCamp sessie indienen

Iedereen op WordCamp Nijmegen kan een voorstel doen voor een BarCamp sessie door op het evenement een formulier in te vullen en aan de BarCamp wall te hangen. Een BarCamp sessie bestaat uit een presentatie, discussie of workshop over een vooraf bepaald onderwerp. Bedenk dus wat jij anderen kunt leren, waar je iets over kunt vertellen of wat jij graag met een grote groep WordPressers wilt bespreken. Een BarCamp sessie duurt 25 minuten.

Een BarCamp sessie indienen kan op vrijdag 31 augustus, de hele dag.

Stemmen

Iedereen krijgt bij de registratiebalie drie stickertjes. Elk stickertje is één stem waard. Je stemt op een BarCamp sessie door een stickertje bij een sessie te plakken op de BarCamp wall. Je mag zelf bepalen of je alle drie de stickertjes op één formulier plakt of dat je de stickertjes over meerdere sessies verdeeld. De vijf sessies die de meeste stemmen krijgen, krijgen een tijdsslot toegewezen!

Stemmen kan vanaf vrijdagochtend, tot zaterdag 10.30u.

Bekendmaking BarCamp programma

Zaterdag om 10.30u. tellen we welke vijf BarCamps sessies de meeste stemmen hebben gekregen en rond 11.00u. publiceren we deze in het programma op onze website. Als jouw sessie gekozen is sturen we je ook nog even een berichtje. We geven als organisatie wel de voorkeur aan sessies die worden gehouden door personen die nog niet in het reguliere programma staan. Maar als je al spreker bent, maak je bij weinig inzendingen wel kans.