Dit is waarom je WordCamp Nijmegen niet mag missen

Onze vrijwilligers staan te trappelen, de kaartverkoop gaat hard… WordCamp Nijmegen komt snel dichterbij! Weet jij nog niet wat je gaat doen op 20 en 21 september? Lees hieronder tien redenen waarom je deze editie van WordCamp niet mag missen!

1. Maak kennis met de WordPress community

Was je erbij, laatst in Berlijn? Good for you! Een uitgelezen kans om in Nijmegen weer bij te praten 😉.  Zijn de WordCamps een nieuw fenomeen voor je? Dan is ons evenement een ideale manier om kennis te maken. Het is kleinschalig, informeel en je komt er enthousiaste mensen tegen.

2. Location, location, location

Dit jaar hebben we de unieke kans om WordCamp te organiseren in samenwerking met het ROC Nijmegen! De studenten aan dit opleidingscentrum helpen ons op allerlei manieren mee. Podiumbouw, catering, marketing… you name it! Zo maakt een hele nieuwe generatie kennis met WordPress en proberen wij de Nijmeegse gemeenschap volop te betrekken.

3. Profiteer van kennis en leer nieuwe skills

Je medebezoekers zijn vaten vol kennis. Onze sprekers zijn óók vaten vol kennis. Loop je vast op je conversie? Zoek je naar tips om te groeien met je blog? Dan is dit je kans om mensen te ontmoeten die (geheel in de WordPress spirit) hun expertise graag met je zullen delen.

4. Ontmoet bevlogen bedrijven

Op het sponsorplein staan diverse bedrijven te popelen om zichzelf aan jou voor te stellen. Benieuwd naar nieuwe WordPress plugins? Op zoek naar goede hostingpartij? Of misschien wel een nieuwe carrièrekans? Dit jaar kun je je bovendien aansluiten bij een tour, zodat je zeker weten niets misloopt.

5. De oudste stad van Nederland

Een bezoek aan Nijmegen is de moeite waard! Verken het oude centrum. Ontdek de Romeinse sporen onder het casino en de restanten van de Valkhofburcht. Lekker eten vind je bjivoorbeeld bij De Plak (ook vegan) of Bistro de Bok (voor vleesliefhebbers). Slapen kun je op bijzondere locaties als drijvende herberg Opoe Sientje. Need we say more?

6. Draag bij aan het succes van WordPress

De eerste dag van het evenement vindt de Contributor Day plaats. En ja, ook jouw kennis en vaardigheden komen daar van pas! Neem je laptop mee en schuif aan bij een thema naar keuze. Je tafelgenoten helpen je graag op weg.

7. De goodiebag (ノ◕ヮ◕)ノ

De inhoud is nog een verrassing, maar geloof ons wanneer wij zeggen dat je ‘m niet wilt missen. En hebben we het al over onze gulle sponsors gehad?

8. De talks

Hoe vaak zijn er zoveel specialisten op één plek aan het woord? Of het nu gaat om developers, ondernemers of marketeers: bezoek hun innovatieve talks en doe er je voordeel mee!

9. De borrel

Ah ja, die zouden we bijna vergeten! Proost op een geslaagd WordCamp met je nieuwe vrienden. Deel je gedachten over de talks met je medebezoekers. De beste ideeën ontstaan immers tijdens de derde helft!

10. Gratis review van jouw website

Ja, dat lees je goed. Last but not least: Laat jouw website reviewen door ons panel van experts! Zorg dat je profiteert van hun brede expertise en maak jouw WordPress website beter dan ooit tevoren.