Yvette Sonneveld

Yvette Sonneveld

Yvette is een allround digital marketing professional met meer dan 20 jaar ervaring. In 1999 maakte ze haar eerste hand gecodeerde website, en in 2008 haar eerste WordPress website. Omdat veel van haar webdesign opdrachtgevers eigenlijk geen idee hadden waar ze hun site voor wilden gebruiken, begon ze steeds vaker marketingadvies te geven. De afgelopen 20 jaar heeft ze talloze ondernemers heeft geholpen met het inzetten van digital marketing om meer leads, klanten en omzet te genereren.

Omdat ze graag meer de diepte in wilde op het gebied van digital marketing, werkt Yvette sinds begin dit jaar voor Level Level, een full service digital agency in Rotterdam. Ze is daar verantwoordelijk voor de marketing in de breedste zin van het woord.

Naast haar werk en haar freelance klussen is Yvette zeer actief in de WordPress community. Ze helpt vaak op WordCamps, in allerlei rollen, heeft twee keer geholpen WordCamp Utrecht te organiseren, is teamrep van het internationale WordPress marketingteam en is regelmatig als spreker te zien.

Sessie

Dit bericht werd geplaatst in . Bookmark de permalink.